| |
| Author |
Message |
|
| Marina |
Posted: Tue Feb 02, 2010 11:31 am |
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Nekem jól telt a hétvégém, csak nagyon gyorsan. Hatalmas hó van itt nálunk, szombaton alig tudtunk közlekedni. Most meg a hideg.. Bár szerencsére két napja megállás nélkül süt a nap, így talán elviselhetőbb ez a hideg, és a sok hó.
Judy: Nemsokára vége, és én biztos vagyok benne, hogy menni fog!
Várjuk majd az eredményeket!
Dia: Reggeles maradtál végül? Nálad mi újság mostanság?
Vivi: Kipihented magad? Neked mikor indul a köv. félév?
Kellemes hetet mindenkinek!
Puszi |
|
|
| Back to top |
|
| finlan-dia |
Posted: Wed Feb 03, 2010 11:55 am |
|
|
|
|
Igen Marina reggeles vagyok. De nálunk ez nem mindig biztós. Mármint a beosztás. Ma vagyok szabadnapos. És most bepótolom a leveleket.
Hétvégén összejöttem egy jó barátommal akiről tegnap kiderült róla valami ami igen nem nevezném jó barátnak. Ugyan is Miki csak játszik velem. De az az igazság hogy kedvelni kedvelem de nem vagyok belé szerelmes. Úgymentem ebbe bele a kapcsolatban hogy hátha de nem . Úgyhogy ma beszélek vele és ha vége hát legyen.
Judy az a kiállítás jól hangzik. Biztosan érdekes. A filmet szoktam nézni de néha olyan durva.
Most olyan jó újra havazik. |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Wed Feb 03, 2010 3:40 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Marina: Örülök, hogy jól telt a hétvégéd! Nálunk, mikor beígérték a nagy havazást, reggel esett aztán utána semmi, inkább olvadt. Mérgelődtem is, hogy nálunk miért nem tudott úgy esni, mint Nálatok, Budapesten. De ma, ahogy jöttem haza a vizsgáról esett egy kicsit, legjobb egy picit jobb kedvre derített.
Dia: Szerintem, ha csak játszik Veled, akkor nem érdemli meg, hogy a barátnője legyél, inkább - ahogy Te is írtad - legyen vége most, mielőtt még komolyabban megsért lelkileg. Rosszabb azt kiheverni, mint így az elején.
Jó lenne a kiállítás, csak nem tudom megvalósul-e. Még van 3 emberke függőben, aki esetleg szóba jöhet. Majd meglátjuk.
Ja igen... mai vizsga... azt hiszem ez mindent el fog árulni: kijöttem az tanár irodájából és elsírtam magam. Az is biztos, hogy nem örömömben. Ugyanis, megbuktam, annak ellenére, hogy a tanár (egy hallgatót hív be mindig, szóval kettesben voltunk) kérdéseire válaszoltam. Majd közölte,hogy elégtelen. Hát gondolhatjátok, hogy felment bennem a pumpa, tartottam magam kimentem és akkor tört el a mécses. Csak azért buktatott meg, mert egyszerűen nem vagyok neki szimpatikus. Akár tudok, akár nem megbuktat... még cigánykereket is vethetnék neki, akkor is repülnék. És még bizonyítani sem tudom, mert ugye csak ketten voltunk bent, ő meg én, más hallgató nem.
Úgyhogy, "hurrá" 2.5 év helyett 3évig fog még tartani az egyetem, mert ezzel csúszok egy félévet. Már azon is erősen gondolkodom, hogy otthagyom a fenébe...
A holnapihoz meg nem fűznék semmit... tudom, hogy elkaszálnak, hiába tanultam. Már előre látom, hogy olyan beugrót fognak összeállítani, hogy köpni-nyelni nem tudunk.... Mindegy is,c csak legyek túl rajta, ennyit szeretnék. Elment még az életkedvem is ma.
Remélem, Nektek jobban telik a hét!
Puszi Mindenki |
_________________ Ei se oo niin justiinsa!  |
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Wed Feb 03, 2010 7:27 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Jaj Lányok... Azt hittem, hogy felnézek a fórumra, és csupa jókedvet, és pozitívumot látok...
Hát úgy látom sajnos mindenki a rossz időszakát éli most!
Dia: Igaza van Judynak, jobb ez így, hogy ennek még most lesz vége. Az a fiú nem érdemel meg Téged. Soha nem tudtam felfogni miért jó egy ember érzéseivel játszani, nem tudom ezzel mit ér... Illetve azt igen, hogy nekünk mekkora fájdalmat okoz az, aki játszik csak velünk..
Fel a fejjel, hamarosan jön valaki, aki nem "játszadozni" akar veled, és nagyon boldog leszel!
Judy: Egyszerűen szóhoz sem jutok...Úgy látszik ez ilyen hét.. Nagyon nem helyén való dolog az, hogy az emberek az alapján ítélik meg a másikat, hogy szimpatikus e neki vagy sem. Főleg egy tanárnak nem ez alapján kellene döntenie..
Nagyon sajnálom, tényleg. De neked is fel a fejjel. Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nem baj, túl leszek rajta, és az nagyon nagy felüdülés lesz.
Hát nálam sem rózsás a helyzet, sőt.... Én is csúszok egy félévet, ez már tuti. Pedig annyira jól alakultak a dolgaim, minden lemaradásomat sikerült behoznom, ebben a félévben is két féléves szakirányos tárgyakat csináltam, és úgy látszik minden hiába......
A kedves tanáraink nem hajlandóak kiírni nekünk keresztféléves kurzust, így várhatok jövő szeptemberig, amikor majd indítják nekünk ezt a kurzust, és felvehetem. Nem tudom elképzelni, hogy a rengeteg pénzen kívül, amit ezért kapnak, miért jó ez nekik....
A tanárok a világfájdalmukat nem értem miért a diákokon kell, hogy kitöltsék....
Inkább nem is folytatom a gondolatmenetet, szerintem úgyis tudjátok!
Kívánok ennek ellenére mindenkinek további szép hetet!
Pusz |
|
|
| Back to top |
|
| Vivi |
Posted: Thu Feb 04, 2010 8:37 pm |
|
|
|
|
Sziasztok Lányok!
De rég nem írtam. Azt se tudom mivel kezdjem. Dia szerintem se sajnáld az ilyet, hagyd ott a fenébe.
Marina Gratulálok, ügyes vagy   De jó lenne, ha már én is ott tartanék.
Judy fel a fejjel, nem csodálom, hogy kiborulsz, teljesen átérzem. Én is ezek előtt állok, így is beszopattak minket már csomószor.
Nekem vége a vizsgaidőszaknak, jogból meghúztak:S Rohadt mocskok. Mondjuk a tárgyat se zártam a szívembe, tiszta szívből utálom. De már nem emésztem magam, felveszem újból :S Nekem febr.8-án van a tantárgyfelvétel és 15-én kezdődik a tanítás. Úgy örülök, hogy van egy kis időm még lazítani. Barátom is most beteg, úgy, hogy most egész nap együtt tudunk lenni  Tegnap voltunk az aréna plázában megnézni az Avatart. Nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen filmek, de ez egyszerűen nagyon tetszett. Amúgy nekem se sok kedvem van a sulihoz, de ez van. Legalább azért nem annyira kötött a főiskola mint a középiskola volt és azért van elég szabadidőm. Be fogok iratkozni spanyol nyelvtanfolyamra, meg menni akarok aerobikra is  ): annyira ellustultam. Közbe meg nyaralást is már tervezzük. Valószínűleg Rodoszra megyünk Gáborral   Úgy fel vagyok dobódva:)
Remélem mindenkivel minden rendben.    Gondoljatok arra, hogy már csak egy hónap és vége a télnek  Én már épp néztem, hogy nemsoká tavaszi szünet lesz:D    Március 29- től    még kicsit messze  : Na sziasztok, jók legyetek   |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Thu Feb 04, 2010 11:41 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Vivi: Jó pihit és rákészülést a sulira!
Ma már jobb kedvem van, főleg, hogy végre túl vagyok az egészen. Már az sem érdekel, hogy így.
Hát nekem a téllel semmi problémám nincs, sőt szeretem, kedvenc évszakom. Azt hiszem, most sokan megköveznének.
Egyébként Rodoszról annyit mondanék, hogy jó kis hely. 2005-ben voltam ott, de hihhhhetetlen jó volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Főleg, hogy unokatesómékkal voltam, róluk meg tudni kell, hogy tiszta őőőrültek, úgyhogy az egész nyaralás jó hangulatban telt. Szerintem Nektek is tetszeni fog.
Pusziii |
|
| Back to top |
|
| nikcsi |
Posted: Sun Feb 07, 2010 10:44 pm |
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Hű, de régen írtam. Megint beteg voltam. Ezt nem akarom elhinni. Sosem voltam ilyen beteges, de mostanában mindent elkapok. -.-" De már lábalok ki a náthából. ^^ Nálunk nagyon nagy hó volt. Kb 40 cm-s. Tök szép volt, hogy olyan nagy pelyhekben eset.
Fúú, nem is tudok hozzászólni ahhoz, amik veletek történtek. :S Vizsga vizsga hátán, szemét tanárok... utálatos, hogy szinte mindenki kedve szerint osztályoz... Igazságtalanság!! Sajnálom, hogy nem sikerült minden vizsgátok. De örülök, hogy a többi vizsga sikerült. Szerencsére nekem nem kell még annyit tanulnom, mint nektek. Bele is őrülnék.
Dia: azokkal a barátokkal tényleg ne törődj. Vannak ilyenek, és még lesznek is. :S Az a hülye srác meg....áhhh :S nem is írok semmit. :S Utálom az ilyen embereket!
Marina: Gratulálok a államvizsgádhoz! Íjj, sajnálom, hogy csúsztál egy félévet. :S:S
Judy: Örülök, hogy már jobb kedvet van. De ez a könyves dolog. Komolyan... mintha olyan sok köze lenne hozzá. Ha ennyire zavarja, hogy nincs könyved, akkor vegye meg.
Vivi: Spanyol nyelvtanfolyam. Dejó! Remélem összejön az a nyaralás! Meg az a csaj, akiről írtál. Még ilyet....és még be is jelöl. Mit képzel magáról?:O Tényleg nagyon szánalmas. Bírom az ilyen embereket nagyon.
-.-"
Egyébként volt egy olyan barátnőm, aki folyamatosan mondta nekünk, h olyan szánalmasak vagyunk, meg h állandóan röhögünk, megolyan hülyék vagyunk....meg blablabla. Szerintem nem kell mondanom, h jóban vagyunk-e v sem. Így visszagondolva már csak nevetünk rajta, h milyen hülyék voltunk, h szóbaálltunk vele!!
Nekem meg újabban semmisem jön össze, amit tervezek. -.-" Néha már komolyan elegem van az életből. :S Holnap meg kémia doga. Aza nő komolyan szadiz minket! Utáljuk is rendesen. De már csak attól parázok, hogy jövőre őt kapom biosz fakton. :S Remélem, h jövőre nyugdíjba megy!
Hogy telt a hétvégétek? Én voltam egyik barátnőmmel Vácon. Megnéztük a karaoke versenyt. A végén már én is úgy énekeltem volna. De majd legközelebb! :DDDD
De nem untatlak tovább Titeket. )
Pusz! |
|
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Mon Feb 08, 2010 11:15 am |
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Niki: Remélem hamarosan jobban leszel. Szerintem emiatt az össze-vissza időjárás miatt vagy ilyen beteges mostanság. Nem normális az, hogy egyik nap szakad a hó, másik nap verőfényes napsütés.
Nem irigyellek a középiskola miatt, én még egyszer nem tudnám végigcsinálni... Én nagyon utáltam ezt az állandó feszültséget, hogy most írunk dolgozatot, nem írunk, stb.
Én nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta. Sokkal jobban élvezem az egyetemet, ezerszer nagyobb a szabadság.
Judy: Ha jól sejtem mától újra elkezdődött neked a suli... Nem baj, kitartás.
Nekem sok órám nem lesz ebben a félévben, mondhatni egy sem. De átérzem a helyzeted...
Vivi: Rodosz, szuper. Biztosan nagyon jól érzitek majd magatokat. Bár én még nem voltam ott, de biztosan nagyon szép lehet.
Neked még van egy szabad heted, irigyellek érte.
Sok órád lesz most ebben a félévben? Milyen tárgyaid lesznek?
Kellemes hetet kívánok Mindenkinek!
Pusz |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Tue Feb 09, 2010 3:52 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Niki: Örülök, hogy újra látlak itt fórumon.
Jobbulást, remélem hamar meggyógyulsz! Egyet kell értenem Marinával, lehet, hogy az ilyen változékony időjárás miatt vagy ennyit beteg.
Jajj, hát a könyves dolog... azóta már egy párszor találkoztam az adott tanárral és a táskámban mindig ott lapult egy fénymásolt könyv. Hehe... idén sem lesz másként, fényeltetem az a két-három könyvet ami kell... aztán elmehet ahova akar.
Marina: Én sem bírnám újra csinálni a középsulit... ma a buszról ahogy jöttem haza, vonult valahova az egész középiskolám. Szerintem, megint koncertre mentek, vagy a fene tudja. Hogy mennyire nem szerettem az ilyet...
Hivatalosan már 1-jén megkezdődött a suli, de mivel még 3-4én vizsgáztam így nem mentem, szóval nekem csak tegnap kezdődött.
Nekem sem lesz sok órám... konkrétan megyek hétfőn és kedden (összesen 6 órám van, de hétfőn csak a két gyakorlatra fogok bejárni)... a többi napon meg még lövésem sincs mit csinálok... lehet elmegyek diákmunkára, ha nincs jobb ötletem.
Képzeljétek, ma voltam tárgyalás. Nem, nem csináltam semmit, csak joghallgatóként beszoktam/szoktunk ülni egy-egy érdekesebb tárgyalásra. Igazából, csak büntetőjogi tárgyalásokra megyek... ma egy kábítószeres peren voltam, ahol 10 fiatalt gyanúsítanak. Hát de ahogy végig hallgattam őket, róluk abszolút lerí, hogy nem is fognak változni, ugyanilyen bűnöző életmódot fognak élni. :S Ráadásul az egyik gyanúsítottat ismerem, mert abba a középsuliba járt, ahova én, eggyel alattam... és lány... Na, no comment. Barátnőmmel már tervezzük, hogy keresünk olyan bírót is, aki olyat tárgyal, ahol vér is folyt. Ilyen őrültek vagyunk.
Na, most viszont készülök, mert 1 óra múlva buszozhatok egy óra miatt vissza... Imádni fogom ezt az órarendet....
Pusszantás |
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Wed Feb 10, 2010 9:48 am |
|
|
|
Sziasztok!
Judy: Ne foglalkozz a tanárral, nehogy már ő mondja meg milyen könyved legyen... Ha nekem még egyszer szóvá tenné, én biztosan megmondanám neki, hogy nézze, nekem erre nincs pénzem.
Én sem vettem meg sok könyvet a tanulmányaim alatt. Ha mindet megvettem volna, szerintem egy 3-400 ezer Ft csak a könyvekre ment volna el eddig. Még a legkisebb tárgyból is 3-4-5 ezer Ft-os könyvet kérnek. Persze erre nem tudom kinek van anyagi kerete...
Sajnos az ilyen bűnözők közül szerintem igen kevesen fognak megváltozni. Én azt vallom, hogy aki ilyen dolgok miatt kerül a bíróságra mint hogy szándékos emberölés vagy drog, szerintem az nem fog megváltozni.
Aki egyszer megtette, szerintem meg fogja másodjára, harmadjára is....
Persze ez csak az én véleményem!
A diákmunkán én is gondolkodom, majd elválik!
További szép hetet Mindenkinek!
Pusz |
|
|
| Back to top |
|
| finlan-dia |
Posted: Thu Feb 11, 2010 11:00 am |
|
|
|
|
Látom mindenkinek esemény dús hete van.
Én kezdtem a hetet hogy a munkába menet észrevettem hogy nincs nálam a bérletem. Késöbb rájöttem hogy beletettem a zsebembe szombaton és az kieshetett. Kedden mehettem újat venni. Tegnap meg felvettem a fizetésemet ami nem sok. És mikor hazajövök azt kell hallanom hogy miért vettem telefont. Pedig anya mondta hogy megvehetem. De most úgyse használom mert lement a pénz róla.
Nálunk történt valamelyik héten,hogy egy vevő akart lopni és ezt a pénztáros észrevette és a vevő emiatt leköpte. Nálam is lopnak és az üdítőbe bele is isznak. Ilyenkor megyfel bennem a pumpa és csoodálkoznak hogy miért vagyok ideges. Pláne akkor ha egy valaki kérdeztőlem és a másik közbevág. A biztonsági őrők meg minket tudnak csak szekálni és az a legnagyobb fájdalmuk hogy miért nem beszélek. Na igen fura lenne ha magamba egyedül pakolásközbe beszélnék. Ha ott pakolna mellettem valaki akkor biztosan nem maradnék csöndbe. Amásik meg az is bosszant ha valaki eldug egy árut olyan helyre ahova nem való. pl tegnap a mirelitbe tasakos wellnes salátát találtam jéggé fagyva.
Na jó, most valami jó is, Ma reggelre kb 30 cm hó esett. És nagyon szép fehér minden. Szombaton nem dolgozok csak vasárnap.
Mindenkinek szép hétvégét !! |
|
|
| Back to top |
|
| Vivi |
Posted: Mon Feb 15, 2010 4:17 pm |
|
|
|
|
Sziasztok!
Ma elkezdődött az leső iskola nap :S Kelni kellett korán, bár hozzá teszem nem nagyon jött össze és kapásból 10 percet késtem:D Pénzügytannal kezdtük Hát ez valami szörnyű rossz, meg unalmas. De legalább csak fogalmakat kell megtanulni, nem kell számolgatni, mint statisztikán :S Az volt a következő. Hát hogy ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam mint ott:D Kész röhej volt. 6kor meg majd megyek spanyolra, már nagyon várom. Hát Judy nem tudom mit szólna a tanárod, de most én is kivettem a könyvtárból a könyvet és szépen lefogom fénymásolni  Nem állok most én se úgy anyagilag.. :S egyedül a spanyol könyvet veszem meg, meg a statisztika példatárat. Bőven elég lesz ez is. Amúgy felvettem a tesi órát Kredit miatt is, meg hát amúgy is kell a mozgás, meg heti 1x nem halok bele. Ráadásul fitness szóval azt meg imádom is:) Angolt megint nem tudtam felvenni, kész röhej ami ebbe az iskolában megy. Meghirdetnek 3 nyelvet. Egyik valami tárgyalási nyelv, ami felkészit vmi nyelvvizsgára, de nem akkreditált, tehát szart se ér. A másik valami szaknyelv, de kiderült nem idegenforgalmi, tehát arra sincs értelme menni. Plusszba csak akkor lehet ezekre menni ha van nyelvvizsgád. És akkor meghirdetik az alapozó nyelveket. Mi "hülyék" meg azt hittük azért alapozó, mert elölről kezdi a nyelvet. Erre a nyelvi intézettel váltott pár nem túl szép levelem után kiderült, hogy az hogy alapozó, nem azt jelenti, hogy alapszintről kezdik, hanem hogy első félévre vonatkozik -.- Hát mondom gratulálok ekkora marhaságot. Mert nem ismerek olyat aki ne hitte volna hogy azért alapozó mert első félév.. És mondom akkor milyen szintről indul az oktatás. Erre a válasz az volt, hogy a csoport tudásának az átlagát nézi majd meg a tanár és az alapján--- mondom bravó. valaki beül angolt tanulni életében először és mondjuk tele van a csoport olyanokkal akik középszinten vannak, akkor megszívja? Vagy beül egy közép szintű tudással rendelkező és olyan csoportba ahol csak kezdők vannak. Vicc az egész, Nem értem miért nem lehet nyelvi felmérőt íratni és akkor az alapján beosztani. Ők csak meghirdettek egy csomó időpontot mert az volt az egyszerű. Én meg persze nem vettem fel az angolt, mert azt hittem alap szintű oktartás lesz. Szóval nagyon jó, hogy turizmus szakos hallgatóként egy évig nem tanulok angolt. Vicc. Vicc. Még jó, hogy a spanyolt fel tudtam venni. ráadásul ugye ,hogy két kar van két különböző épületben, persze hogy össze vissza ingázni kell a két iskola között. Így is tök fos lett az órarendem. Mert örs vezér téren van egy órám aztán lyuk majd a rózsa utcába. Megint lyuk majd megint az örs vezér téren :S Ezek után lehet vissza fogom szépen sírni az előző évet:S   Hajj.
Remélem ti jól vagytok. Meg a suli is jól megy. amúgy nem múlt el a púp a nyakamon és elmentem nyaki ultrahangra. És kiderült még sincs cisztám, hanem egyszerűen meg van dagadva a nyirokcsomóm 2 hónapja. mikor meg visszamentem a gégészetre a doki szinte csalódott volt, hogy nem cisztám van, és mondta , hogy most már nem ír fel több antibiotikumot elvileg el kell múlnia magától. Ha meg nem múlik el menjek vissza. Hülye szipirtyó az is. mondjuk szerencsére már ment le a púp, remélem, hogy el fog múlni.
Na befejezem, puszi mindenkinek: |
|
|
| Back to top |
|
| Vivi |
Posted: Mon Mar 01, 2010 12:31 pm |
|
|
|
|
el vagytok tűnve  |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Mon Mar 01, 2010 9:59 pm |
|
|
|
Szia Vivi!
Hát igen, szerintem Mindenkinek megkezdődött újra a félév és igyekszünk visszarázódni. Én legalábbis nagyon próbálok, nem nem akar menni.
Képzeljétek Lányok (aki nem olvasta): Állítólag az SA 3. albumán lesz egy olyan című dal, hogy: Sex and Cigarettes. és egy mondat a dalszövegből: "... bad girls wanna get sex and cigarettes..." Remélem, jól írtam és tényleg így lesz. Nagyon kíváncsi vagyok, mit alkotnak a Srácok. Máááár úgy hallgatnám a 3. lemezt is, kis telhetetlen vagyok.
Pusszantás Mindenkinek és szép hetet!  |
|
| Back to top |
|
| nikcsi |
Posted: Wed Mar 17, 2010 10:24 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Hogy vagytok? Én most szerencsére nem vagyok beteg. 2 hete meg voltam otthon.... mármint Hajdúböszörményben. Ott születtem. Nagyon jó volt. Már kb. 5-6 éve, hogy nem találkoztam a rokonokkal. De most végre! Tök jó volt. Annyit nevettem. ^^
Éééés holnap pedig megyek Dunakeszire. Fellép Kiss Ádám, meg még valaki. ) ahh de várom már! *-*
Jajj, kedden meg volt vmi írónő a suliban, és tartott vmilyen előadást. Hát halljátok... ha hallottatok már unalmas dumát, akkor szorozzátok meg 123456789-el, és akkor megkapjátok, hogy milyen érdekes volt. Arra keltem fel mindig, hogy a fejem hol előre, hol hátra billent. Meg múlthét pénteken volt március 15-i ünnepség is. Hát, az se volt túl érdekes. De legalább elmaradt a 7. óra. ^^
Na, de ennyi elég is belőlem. )
Vivi, még mindig meg van dagadva a nyirokcsomód? Remélem, mihamarabb el fog múlni. És hogy tetszik a spanyol? Egyik barátnőm nemrég szedett le egy komplett finn nyelvkönyvet. Nagyon jó, megmutatta. Úgyhogy lassacskán és is elkezdek tanulgatni finnül.
Judy: Igen, arról az új számról tudok. D Samunak van fennt egy olyan kép, aminek asszem olyasmi a címe, hogy veszik fel a "Sex and Cigarettes" számot. Én is már nagyon nagyon nagyon kíváncsi vagyok. De biztos, hogy jó lesz a 3. album is. Kíváncsi vagyok, hogy milyen "különleges" számok leszek rajta. Mint pl. a Popgasm-on a 6-0. Hát úgy meglepődtem elsőnek, de egyébként szerintem tök aranyos szám. Meg biztos lesznek olyan szép számok, mint a WTML, meg a Something Sweet )
Dia: Ez azért tökre durva, hogy még a vevő leköpi a pénztárost. Még a "vevő"-nek áll feljebb, hogy rászólt a pénztáros? :SS :/// Sajnálom a bérletes dolgot. :S Szerencsére én még nem hagytam el bérletet, de nem is nagyon szeretném.
Jó olvasást! :DDD puszi Mindenkinek!  |
|
|
| Back to top |
|
|
|
All times are GMT + 3 Hours
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|