| Author |
Message |
|
| kLaUdiA |
Posted: Mon Apr 19, 2010 12:01 pm |
|
|
|
Hahó!
Marina: Köszi. ^^ Az esküvő még várat magára, drága párom még csak most érettségizik. Utána egyetem neki is, meg még nekem is. Majd meglátjuk, hogyan alakul.
Amúgy itt Szombathelyen egész szép idő van. Sütöget a nap, és hideg sincs. Remélem, így marad most már. Az esőből már nagyon elegem van...
Puszi Mindenkinek! |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Tue Apr 20, 2010 2:53 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Marina: Sok sikert a diplomamunkához! Remélem, jól fog sikerülni!
Klau: Na most engem is nagyon megleptél... Menyasszony?! :O Azt hiszem nagyon le vagyok maradva. Azt hiszem, majd erről részletes beszámolót kérek.
Egyébként, csatlakozom Marinához; Sok boldogságot!
Nah, meg Gábornak egy nagykalappal az érettségihez, plusz kitartást!
Puszkó Mindenkinek! |
_________________ Ei se oo niin justiinsa!  |
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Tue Apr 27, 2010 4:06 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Hogy vagytok? Hétvége hogy telt?
Csak azért jöttem, hogy aki még nem tudja, vagy nem hallotta, de a Srácok következő (akusztikus) albuma (főoldalon biztos olvastátok) Samu szerint júniusban megjelenik!
Szóval készíthetjük a fülünket!
Pusszantás Mindenkinek!:* |
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Thu Apr 29, 2010 12:17 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Bocsánat, hogy eléggé el vagyok tűnve, de még mindig a diploma..... Már nagyon-nagyon-nagyon utálom csinálni, és mindig újabb probléma van vele..
Nem baj, 2 hét, és már mindenen túl leszek!
Ezen kívül jól vagyok, és én is nagyon várom az akusztikus albumot!
Puszi |
|
|
| Back to top |
|
| nikcsi |
Posted: Thu May 06, 2010 7:24 pm |
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Klau: Fú, gratulálok. )
Marina: Én is sok sikert kívánok a diplomamunkához!
Judy: Á. Mekkora jó hír! Legyen már június. Biztos, hogy jó lesz. Amúgy is imádom az akusztikus dalokat. *_*
És hogy vagytok? Hogy teltek a napok mostanság?
Nekünk érettségi szünet volt szerdáig. Képzeljétek, szerdán voltam a Néprajzi Múzeumban, és egy kiállítás volt a finnekről. Annyira jó volt. Tényleg nagyon érdekes. Érdemes ellátogatni oda! Aztán összejöttem a világ legaranyosabb fiújával. (LLLLLLL) Kb. ennyi érdemleges történt velem.
puszii Mindenkinek! (: |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Mon May 31, 2010 11:12 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Jó régen írtunk ide is. Ki hogy van? Lassan itt az évvége, tz-k, és persze a vizsgaidőszak az egyetemistáknak...
Őszintén szólva, egész jól vagyok, leszámítva egy-két elég nagy dolgot.
Viszont azért jöttem, hogy elújságoljam, megvan 3 dal az új albumról teljes egészében!!! Ha gondoljátok, majd átküldöm őket!
Vigyázzatok Magatokra!
Puszkó |
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Wed Jun 02, 2010 7:40 am |
|
|
|
Sziasztok!
Én is nagyon régen jártam már erre... Amióta sikerült munkát találnom semmire nincs időm... Állandóan fáradt vagyok, stb.
Judy: Várom a dalokat!
Niki: Mesélj egy picit a világ legaranyosabb fiújáról.
Klau: Mi újság veled?
Vivi: Suli? Milyen lett a vizsgád (vagy zh volt)?
Puszi Mindenkinek! |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Fri Jun 04, 2010 10:43 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Marina: Mit dolgozol? :O Nem csodálom, hogy fáradt vagy, nehéz lehet hozzászokni, hogy mész reggelente dolgozni.
Amúgy, hogy tetszenek a dalok?
Niki: Csatlakozom Marinához! Mesélhetsz róla egy kicsit!
Mit terveztek a hétvégére? Nekem sajnos tanulásból fog állni, még van 3 vizsgám.
Úgyhogy, most megyek is folytatom.
Puszi Mindenkinek! Kellemes hétvégét!  |
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Sat Jun 05, 2010 7:04 am |
|
|
|
Sziasztok!
Judy: CIB Bankban vagyok gyakornok. Hát igen, nagyon fárasztó. Rögtön a mélyvíz, napi 8 órás munka.... Nem nehéz, de a nap végére már agyhalottnak érzem magam...
Köszönöm, a dalok elsőre furcsák voltak (ugye hozzá voltam szokva az album dalaihoz), de már nagyon hozzánőttek ezek is a szívemhez. Alig bírok várni 25-ig...
Én ma kiállításra megyek, rengeteg baráttal találkozom. Holnap talán pihenek és venni szeretnék pár ruhát, úgyhogy talán vásárolok.
Sok kitartást a vizsgákhoz!
Puszi |
|
|
| Back to top |
|
| kLaUdiA |
Posted: Sat Jun 05, 2010 12:36 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Bocsi, hogy mostanság én sem jelentkeztem... nálunk is zajlik a vizsgaidőszak. Még van hátra egy ismétlő vizsgám (sajna elsőre nem jött össze a könyvtártöri) meg egy olvasásszociológia (ami az ijesztő neve ellenére érdekes tantárgy, én szeretem), aztán letudtam erre a félévre mindent.
Ráadásul még a hülye főbérlőnk is jól felcseszte az agyunkat, szóval kiköltöztünk... (és örülhet szerintem, hogy nem pereljük be...)
Ahh. Kivételesen jó idő van, süt a nap errefelé, úgyhogy szerintem ma is elmegyünk csavarogni egy kicsit a városba (tegnap is olyan jó volt sétálgatni egyet). Vagy biciklizünk. Még kiderül majd.
Szép hétvégét Nektek! Puszi! |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Fri Jun 18, 2010 10:00 am |
|
|
|
Sziasztok!
Marina: Mi jót kell csinálnod a CIB Bankban? Gondolom, hogy azért lefáraszt az a 8 óra... hiszen előtte a suliba, nem kellett mindig bemenni. Remélem, azért sikerül majd hozzászoknod.
Többiek Veletek mi újság? Hogy kezdődött a nyári szünet?
Én még sajnos vizsgázok... 23-án és 24-én megyek, utána meg úgy néz ki 25-e után lehet pár napra felköltözöm Budapestre.
Még valami, ha valaki érdekelt az Acoustic Tour 2010 albumban, szóljon, mert az EGÉSZ megvan. Nekem nagyon tetszenek így is a dalok! Mikor először meghallottam egy-egy dal elejét... szerelem volt első hallásra.
Pusszantás!
Kellemes Hétvégét Mindenkinek!  |
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Sat Jun 19, 2010 9:45 am |
|
|
|
Sziasztok!
Judy: Én jól vagyok, minden rendben van velem! Öhhh... Hát igen, valóban fárasztó a 8 óra, ami valójában majdnem 9 plusz ehhez jön még az utazás... De a társaság nagyon jó, így nem panaszkodom, viszonylag gyorsan telik az idő.
Az ügyfelek biztosításait kell ellenőriznünk, és ha valami nem jó, akkor felvenni velük a kapcsolatot. Nem túl változatos.
Ha jössz Bp-re nem találkozunk valamikor?
Én majd élek a lehetőséggel, és elkérném a számokat!
Kellemes hétvégét!
Puszi |
|
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Thu Aug 05, 2010 10:03 pm |
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Kivel mi újság???
Nekem nagyon nagy hírem van!!! Ha megnézitek a FB-om, látni fogjátok mi az!
Ha gondoljátok, mesélek majd!
Puszi Mindenkinek! |
|
|
| Back to top |
|
| Judy |
Posted: Thu Aug 05, 2010 10:12 pm |
|
|
|
Sziasztok!
Én megvagyok... Túl vagyok egy mandulagyulladáson (pont, amikor őrült meleg volt, akkor voltam beteg), most pedig még a náthával küzdik. De már lassan teljesen helyre rázódom.
Egyébként 3-4 naponta Budapesten vagyok, de csak egy-egy napra.
Marina: Először is, sajnálom, hogy június végén nem tudtuk találkozni. Lemerült a telefonom, a töltőt pedig itthon felejtettem, ezért nem írtam. :$ Annyira sajnálom.
Láttam a FB-odon. Jók lettek nagyon a képek. Most egy pöppet irigy vagyok, de ugyanakkor nagyon örülök, hogy Neked legalább teljesült!
Na, de mesélj, milyen volt? Hogy volt?!
Kinek hogy telik a nyár?
Pusszantás Mindenkinek és vigyázzatok Magatokra!  |
|
| Back to top |
|
| Marina |
Posted: Sun Aug 08, 2010 8:08 am |
|
|
|
Sziasztok!!!
Judy: Jobbulást Neked!! A mandulagyulladás nagyon rossz... Remélem hamarosan jobban leszel. Én megvagyok, dolgozom.
Vivinek pont most írtam FB-on, hogy valamikor találkozhatnánk. Ha gondolod, és mindhármunknak jó egyszerre, akkor találkozzunk hármasban.
A koncertről... Az úgy volt, hogy tudtuk, hogy valamikor megyünk ki Berlinbe. Aztán meg kellett várnunk még valamit itthon, és csak július 30-án éjjel utaztunk ki. Gondoltam megnézem még az indulás előtt a fiúk honlapját. És mit találtam???? Láttam, hogy pont másnap Berlinben lesz koncertjük. Nagyon-nagyon boldog voltam. Majdnem lekéstük a koncertet, mert nagyon hosszú volt az út, kicsit pihentünk a szálláson, és a helyszínre odatalálni sem volt egyszerű. A város másik végén feküdt.....
De pont amikor odaértünk, akkor jöttek fel a fiúk a színpadra.
Elég sok számot játszottak, de ami számomra meglepő volt, hogy pl. a Not again-t nem... A helyszín amúgy egy nagy placc volt, nem volt belépő, mert ez egy családi nap volt. A REWE egy németországi áruházcsoport. Minden nagyon olcsó volt kint. Rengeteg dolgot csupán 5 euroért lehetett megvenni. Ami ugye magyar szemmel érdekes volt a koncerten is, és ezen a családi napon is, hogy az emberek "vigyáztak" egymásra, csupán jól érezték magukat.
A koncerten szerintem nem volt nagyon sokan, illetve én sokkal nagyobb tömegre számítottam. Volt egy elszeparált rész, gondolom azok, akik nyertek VIP belépőt a rendezvényre. Ők közelebb voltak a színpadhoz. A kordon után pedig 5-10 sor. Én viszonylag hátul álltam, de így is mindent láttam, és még így is nagyon közel voltam.
Hatalmas élmény volt, tényleg! Nagyon remélem, hogy egyszer itthon is meghallgathatjuk a fiúkat. Samu megint nagyon jól elszórakoztatta a közönséget.
Jó hosszúra sikerült a beszámoló, remélem nem bánjátok!
Puszi Mindenkinek!! |
|
|
| Back to top |
|
|
|