Sunrise Avenue Forum Index
Author Message

<  Sunrise Avenue - General talks  ~  in Hungarian ..

kLaUdiA
Posted: Mon Apr 19, 2010 12:01 pm Reply with quote
Hahó!

Marina: Köszi. ^^ Az esküvő még várat magára, drága párom még csak most érettségizik. Utána egyetem neki is, meg még nekem is. Smile Majd meglátjuk, hogyan alakul. Very Happy

Amúgy itt Szombathelyen egész szép idő van. Very Happy Sütöget a nap, és hideg sincs. Smile Remélem, így marad most már. Very Happy Az esőből már nagyon elegem van...

Puszi Mindenkinek!
View user's profile Send private message Visit poster's website
Judy
Posted: Tue Apr 20, 2010 2:53 pm Reply with quote
Sziasztok!

Marina: Sok sikert a diplomamunkához! Remélem, jól fog sikerülni! Smile

Klau: Na most engem is nagyon megleptél... Very Happy Menyasszony?! :O Azt hiszem nagyon le vagyok maradva. Azt hiszem, majd erről részletes beszámolót kérek. Wink
Egyébként, csatlakozom Marinához; Sok boldogságot! Smile
Nah, meg Gábornak egy nagykalappal az érettségihez, plusz kitartást! Smile

Puszkó Mindenkinek!

Posted: Tue Apr 27, 2010 4:06 pm Reply with quote
Sziasztok!

Hogy vagytok? Hétvége hogy telt? Smile

Csak azért jöttem, hogy aki még nem tudja, vagy nem hallotta, de a Srácok következő (akusztikus) albuma (főoldalon biztos olvastátok) Samu szerint júniusban megjelenik! Smile
Szóval készíthetjük a fülünket! Wink

Pusszantás Mindenkinek!:*

Posted: Thu Apr 29, 2010 12:17 pm Reply with quote
Sziasztok!

Bocsánat, hogy eléggé el vagyok tűnve, de még mindig a diploma..... Már nagyon-nagyon-nagyon utálom csinálni, és mindig újabb probléma van vele..
Nem baj, 2 hét, és már mindenen túl leszek! Very Happy

Ezen kívül jól vagyok, és én is nagyon várom az akusztikus albumot! Smile

Puszi
nikcsi
Posted: Thu May 06, 2010 7:24 pm Reply with quote
Sziasztok Lányok! Smile

Klau: Fú, gratulálok. Smile)

Marina: Én is sok sikert kívánok a diplomamunkához! Smile

Judy: Á. Mekkora jó hír! Very Happy Legyen már június. Very Happy Biztos, hogy jó lesz. Razz Amúgy is imádom az akusztikus dalokat. *_*

És hogy vagytok? Hogy teltek a napok mostanság?Smile
Nekünk érettségi szünet volt szerdáig. Smile Képzeljétek, szerdán voltam a Néprajzi Múzeumban, és egy kiállítás volt a finnekről. Annyira jó volt. Tényleg nagyon érdekes. Érdemes ellátogatni oda! Smile Aztán összejöttem a világ legaranyosabb fiújával. (LLLLLLL) Kb. ennyi érdemleges történt velem. Smile

puszii Mindenkinek! (:
View user's profile Send private message MSN Messenger
Judy
Posted: Mon May 31, 2010 11:12 pm Reply with quote
Sziasztok!

Jó régen írtunk ide is. Ki hogy van? Lassan itt az évvége, tz-k, és persze a vizsgaidőszak az egyetemistáknak...
Őszintén szólva, egész jól vagyok, leszámítva egy-két elég nagy dolgot.
Viszont azért jöttem, hogy elújságoljam, megvan 3 dal az új albumról teljes egészében!!! Smile Ha gondoljátok, majd átküldöm őket! Smile Wink

Vigyázzatok Magatokra!
Puszkó

Posted: Wed Jun 02, 2010 7:40 am Reply with quote
Sziasztok!

Én is nagyon régen jártam már erre... Amióta sikerült munkát találnom semmire nincs időm... Állandóan fáradt vagyok, stb.

Judy: Várom a dalokat! Razz

Niki: Mesélj egy picit a világ legaranyosabb fiújáról. Smile

Klau: Mi újság veled?

Vivi: Suli? Milyen lett a vizsgád (vagy zh volt)?

Puszi Mindenkinek!
Judy
Posted: Fri Jun 04, 2010 10:43 pm Reply with quote
Sziasztok!

Marina: Mit dolgozol? :O Nem csodálom, hogy fáradt vagy, nehéz lehet hozzászokni, hogy mész reggelente dolgozni.
Amúgy, hogy tetszenek a dalok? Smile

Niki: Csatlakozom Marinához! Mesélhetsz róla egy kicsit! Wink

Mit terveztek a hétvégére? Nekem sajnos tanulásból fog állni, még van 3 vizsgám.
Úgyhogy, most megyek is folytatom. Sad

Puszi Mindenkinek! Kellemes hétvégét! Smile

Posted: Sat Jun 05, 2010 7:04 am Reply with quote
Sziasztok!

Judy: CIB Bankban vagyok gyakornok. Smile Hát igen, nagyon fárasztó. Rögtön a mélyvíz, napi 8 órás munka.... Nem nehéz, de a nap végére már agyhalottnak érzem magam... Embarassed

Köszönöm, a dalok elsőre furcsák voltak (ugye hozzá voltam szokva az album dalaihoz), de már nagyon hozzánőttek ezek is a szívemhez. Alig bírok várni 25-ig... Smile Smile

Én ma kiállításra megyek, rengeteg baráttal találkozom. Holnap talán pihenek és venni szeretnék pár ruhát, úgyhogy talán vásárolok. Smile

Sok kitartást a vizsgákhoz!

Puszi
kLaUdiA
Posted: Sat Jun 05, 2010 12:36 pm Reply with quote
Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanság én sem jelentkeztem... nálunk is zajlik a vizsgaidőszak. Még van hátra egy ismétlő vizsgám (sajna elsőre nem jött össze a könyvtártöri) meg egy olvasásszociológia (ami az ijesztő neve ellenére érdekes tantárgy, én szeretem), aztán letudtam erre a félévre mindent. Smile
Ráadásul még a hülye főbérlőnk is jól felcseszte az agyunkat, szóval kiköltöztünk... (és örülhet szerintem, hogy nem pereljük be...)

Ahh. Kivételesen jó idő van, süt a nap errefelé, úgyhogy szerintem ma is elmegyünk csavarogni egy kicsit a városba (tegnap is olyan jó volt sétálgatni egyet). Vagy biciklizünk. Még kiderül majd. Smile

Szép hétvégét Nektek! Puszi!
Judy
Posted: Fri Jun 18, 2010 10:00 am Reply with quote
Sziasztok!

Marina: Mi jót kell csinálnod a CIB Bankban? Gondolom, hogy azért lefáraszt az a 8 óra... hiszen előtte a suliba, nem kellett mindig bemenni. Remélem, azért sikerül majd hozzászoknod. Smile

Többiek Veletek mi újság? Hogy kezdődött a nyári szünet?

Én még sajnos vizsgázok... 23-án és 24-én megyek, utána meg úgy néz ki 25-e után lehet pár napra felköltözöm Budapestre.

Még valami, ha valaki érdekelt az Acoustic Tour 2010 albumban, szóljon, mert az EGÉSZ megvan. Smile Nekem nagyon tetszenek így is a dalok! Mikor először meghallottam egy-egy dal elejét... szerelem volt első hallásra. Wink

Pusszantás!
Kellemes Hétvégét Mindenkinek! Wink

Posted: Sat Jun 19, 2010 9:45 am Reply with quote
Sziasztok!

Judy: Én jól vagyok, minden rendben van velem! Smile Öhhh... Hát igen, valóban fárasztó a 8 óra, ami valójában majdnem 9 plusz ehhez jön még az utazás... De a társaság nagyon jó, így nem panaszkodom, viszonylag gyorsan telik az idő.
Az ügyfelek biztosításait kell ellenőriznünk, és ha valami nem jó, akkor felvenni velük a kapcsolatot. Nem túl változatos. Smile

Ha jössz Bp-re nem találkozunk valamikor?

Én majd élek a lehetőséggel, és elkérném a számokat! Smile

Kellemes hétvégét!

Puszi
Marina
Posted: Thu Aug 05, 2010 10:03 pm Reply with quote
Sziasztok Lányok!

Kivel mi újság???

Nekem nagyon nagy hírem van!!! Smile Ha megnézitek a FB-om, látni fogjátok mi az! Smile

Ha gondoljátok, mesélek majd! Smile

Puszi Mindenkinek!
Judy
Posted: Thu Aug 05, 2010 10:12 pm Reply with quote
Sziasztok!

Én megvagyok... Túl vagyok egy mandulagyulladáson (pont, amikor őrült meleg volt, akkor voltam beteg), most pedig még a náthával küzdik. Very Happy De már lassan teljesen helyre rázódom.
Egyébként 3-4 naponta Budapesten vagyok, de csak egy-egy napra.

Marina: Először is, sajnálom, hogy június végén nem tudtuk találkozni. Sad Lemerült a telefonom, a töltőt pedig itthon felejtettem, ezért nem írtam. :$ Annyira sajnálom. Sad
Láttam a FB-odon. Jók lettek nagyon a képek. Smile Most egy pöppet irigy vagyok, de ugyanakkor nagyon örülök, hogy Neked legalább teljesült! Smile
Na, de mesélj, milyen volt? Hogy volt?! Smile

Kinek hogy telik a nyár?

Pusszantás Mindenkinek és vigyázzatok Magatokra! Smile

Posted: Sun Aug 08, 2010 8:08 am Reply with quote
Sziasztok!!!

Judy: Jobbulást Neked!! A mandulagyulladás nagyon rossz... Remélem hamarosan jobban leszel. Én megvagyok, dolgozom.

Vivinek pont most írtam FB-on, hogy valamikor találkozhatnánk. Ha gondolod, és mindhármunknak jó egyszerre, akkor találkozzunk hármasban. Smile

A koncertről... Smile Az úgy volt, hogy tudtuk, hogy valamikor megyünk ki Berlinbe. Aztán meg kellett várnunk még valamit itthon, és csak július 30-án éjjel utaztunk ki. Gondoltam megnézem még az indulás előtt a fiúk honlapját. És mit találtam???? Láttam, hogy pont másnap Berlinben lesz koncertjük. Nagyon-nagyon boldog voltam. Majdnem lekéstük a koncertet, mert nagyon hosszú volt az út, kicsit pihentünk a szálláson, és a helyszínre odatalálni sem volt egyszerű. A város másik végén feküdt.....
De pont amikor odaértünk, akkor jöttek fel a fiúk a színpadra. Smile

Elég sok számot játszottak, de ami számomra meglepő volt, hogy pl. a Not again-t nem... A helyszín amúgy egy nagy placc volt, nem volt belépő, mert ez egy családi nap volt. A REWE egy németországi áruházcsoport. Minden nagyon olcsó volt kint. Rengeteg dolgot csupán 5 euroért lehetett megvenni. Ami ugye magyar szemmel érdekes volt a koncerten is, és ezen a családi napon is, hogy az emberek "vigyáztak" egymásra, csupán jól érezték magukat.

A koncerten szerintem nem volt nagyon sokan, illetve én sokkal nagyobb tömegre számítottam. Volt egy elszeparált rész, gondolom azok, akik nyertek VIP belépőt a rendezvényre. Ők közelebb voltak a színpadhoz. A kordon után pedig 5-10 sor. Én viszonylag hátul álltam, de így is mindent láttam, és még így is nagyon közel voltam.

Hatalmas élmény volt, tényleg! Nagyon remélem, hogy egyszer itthon is meghallgathatjuk a fiúkat. Samu megint nagyon jól elszórakoztatta a közönséget. Smile

Jó hosszúra sikerült a beszámoló, remélem nem bánjátok! Smile

Puszi Mindenkinek!!

All times are GMT + 3 Hours
Page 89 of 90
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 88, 89, 90  Next
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum